AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bezi takmak

Kahve falında bebek bezi takmak

Kahve falında bebek bezi takmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bebek bezi takmak gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Kahve falında bebek bezi takmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında bebek bezi temizlemek kötü durumlara düşürüleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, güzel huylarını terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, zaaflarına kapılacağına işarettir.

Kahve falında bebek bezi görmek arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir