AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bezi vermek

Kahve falında bebek bezi vermek

Kahve falında bebek bezi vermek çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işarettir.

Kahve falında bebek bezi vermek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulur.

Kahve falında temiz bebek bezi görmek sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bezli bebek görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bebek bezi satın almak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, bazı ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirdiğini görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir