AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bezi yıkamak

Kahve falında bebek bezi yıkamak

Kahve falında bebek bezi yıkamak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek bezi yıkamak gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında bebek bezi yıkamak geleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına inanılır.

Kahve falında adet bezi yıkamak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz bezi yıkamak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boklu bez yıkamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kakalı bez yıkamak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah bez yıkamak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adet bezini yıkamak karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bez yıkamak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir