AnaSayfa / Genel / Kahve falında bez bebek görmek

Kahve falında bez bebek görmek

Kahve falında bez bebek görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, masrafların altında kalacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bez bebek gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Kahve falında bebek bezi almak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine yorulur.

Kahve falında bebek bezi takmak para biriktirebileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, zenginliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek bezleri görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek bezi vermek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine işaret eder.

Kahve falında bez bebek görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir