AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek kısmetlerin çoğalacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hayırlı kararlar alacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek gördüyseniz:

  • Parayı kullanma biçiminizde ya da yatırımlarınızda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirmek iyi ruh halinin bozulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin bezini değiştirmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirdiğini görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek bezi değiştirmek zinde kalacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, işlerin canlanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir