AnaSayfa / Genel / Kahve falında sofra bezi satın almak

Kahve falında sofra bezi satın almak

Kahve falında sofra bezi satın almak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, makamının tehlikeye gireceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, markasını duyuracağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, istihdam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi satın almak gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz ekstra gelirler elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sofra bezi satın almak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında sofra bezi görmek maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sofra bezi çırpmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına işaret eder.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sofra bezi silkelemek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, evlerindeki huzurun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sofra bezi görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında sofra bezi sermek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek çok iyi mevkilere geleceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir