AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kan akmak

Kahve falında vücudundan kan akmak

Kahve falında vücudundan kan akmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kan akmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlara yardıma çalışırken iletişimsel yanlışlıklar sorun olabilir.

Kahve falında vücudundan kan akmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gözlerinden kan akmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına işarettir.

Kahve falında basından kan akmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında bacaktan kan akmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına delalettir.

Kahve falında ağzından kan akmak çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan kan akmak kişinin kafasının rahat edeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında ayağından kan akmak sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasindan kan akmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir