AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek başı kesmek

Kahve falında bebek başı kesmek

Kahve falında bebek başı kesmek huzurlu günlerin geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında bebek başı kesmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar, sonuç üzerinde bir etki yaratma olasılığı düşük olsa da, olayları kontrol etmeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında bebek başı kesmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baş parmağını kesmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına delalet eder.

Kahve falında horoz başı kesmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın başı kesmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine işaret eder.

Kahve falında köpek başı kesmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına işarettir.

Kahve falında başını kesmek işlerin yoluna gideceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında baş kesmek istediği her şeyi elde edebileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir