AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını kesmek

Kahve falında başını kesmek

Kahve falında başını kesmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Kahve falında başını kesmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında at başı kesmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işarettir.

Kahve falında düşmanın başını kesmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalettir.

Kahve falında baş parmağı kesmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında baş kesmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, kendini her konuda geliştireceğine inanılır.

Kahve falında adam başı kesmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvan başı kesmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına işarettir.

Kahve falında kadın başı kesmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir