AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz başı kesmek

Kahve falında horoz başı kesmek

Kahve falında horoz başı kesmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında horoz başı kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda kendinizi daha iyi hissetmek veya güçlendirmek için yeni yollar arayabilirsiniz.

Kahve falında horoz başı kesmek daima zinde ve genç kalacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında başında horoz görmek huzurunun yerine geleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horoz başı görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah horoz kesmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında horoz kesmek dertlerin bir anda sona ereceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz kesmek yemek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında horozun kafasını kesmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında horozu kesmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir