AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş kesmek

Kahve falında baş kesmek

Kahve falında baş kesmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, dertlerinden arınacağına, bilgiyle donanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baş kesmek gördüyseniz:

  • Diğerleri, uzun vadeli konularda gerçekçilikten uzak noktada olabilirler.

Kahve falında baş kesmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağını kesmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında at başı kesmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında düşmanın başını kesmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına yorulur.

Kahve falında kadın başı kesmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin başını kesmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına delalet eder.

Kahve falında aslan başı kesmek karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir