AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek başı kesmek

Kahve falında köpek başı kesmek

Kahve falında köpek başı kesmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, kariyer sahibi olacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine inanılır.

Kahve falında köpek başı kesmek gördüyseniz:

  • Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir.

Kahve falında köpeğin başını kesmek yapılan hataların tekrarlanacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına alamet eder.

Kahve falında köpek başı kesmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında horoz başı kesmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında at başı kesmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, duraklama yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın başı kesmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında baş parmağını kesmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, yaşamını kolaylaştıracağına alamet eder.

Kahve falında bebek başı kesmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, şükredeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir