AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bacağı kesmek

Kahve falında bebek bacağı kesmek

Kahve falında bebek bacağı kesmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, yüzünde güller açacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bebek bacağı kesmek gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında bebek bacağı kesmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağını kesmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bacağını kesmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında köpek bacağı kesmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol bacak kesmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında baltayla bacak kesmek sorunlarının ortadan kalkacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine alamet eder.

Kahve falında bacaklarını kesmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalettir.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek yeni ilişkiler kurulacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir