AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağını kesmek

Kahve falında bacağını kesmek

Kahve falında bacağını kesmek sahip olduklarının da çoğalacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, büyük emekler vereceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Her şeyi aynı an da halletmeniz gerekmiyor.

Kahve falında bebek bacağı kesmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bacağını kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek başarı için yılmadan çalışılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını kesmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında bacak kılı kesmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kol bacak kesmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağını kesmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir