AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol bacak kesmek

Kahve falında kol bacak kesmek

Kahve falında kol bacak kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında kol bacak kesmek gördüyseniz:

  • O zaman yaşadığınız olaylar size mutluluk verebilir.

Kahve falında kol bacak kesmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kolsuz bacaksız görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolsuz bacaksız adam görmek yeni çalışmalara girişileceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kopmuş kol ve bacak görmek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Kahve falında kopmuş kol bacak görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına yorulur.

Kahve falında kolu bacağı olmayan birini görmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kolu bacağı olmayan bebek görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir