AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek bacağı kesmek

Kahve falında köpek bacağı kesmek

Kahve falında köpek bacağı kesmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, işinin başından ayrılmayacağına, gönül kapılarının açılacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında köpek bacağı kesmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaş, akraba ya da komşunuzla yaşayabileceğiniz bir problem sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi etkileyebilir.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek bacağı kesmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek ekonomik olarak zayıflayacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında koyun bacağı kesmek kazançlı işlere gireceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kılı kesmek güllük gülistanlık olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını kesmek ilerleyeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet eder.

Kahve falında bebek bacağı kesmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir