AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bacağını kesmek

Kahve falında başkasının bacağını kesmek

Kahve falında başkasının bacağını kesmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, başarı için fırsatların artacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bacağını kesmek gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını kesmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine inanılır.

Kahve falında bebek bacağı kesmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çok daha mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi bacağını kesmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına inanılır.

Kahve falında bacağını kesmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kol bacak kesmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek yapılan hataların telafi edileceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacak kılı kesmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir