AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak kıllarını kesmek

Kahve falında bacak kıllarını kesmek

Kahve falında bacak kıllarını kesmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili bazı konular açığa çıkabilir.

Kahve falında bacak kılı kesmek önündeki engelleri aşamayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını kesmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında köpek bacağı kesmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyun bacağı kesmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarını kesmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir