AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarını kesmek

Kahve falında bacaklarını kesmek

Kahve falında bacaklarını kesmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, stres içinde günler geçireceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, planlarının işe yarayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Yarım bırakılmış plan veya projelere dönülmesi, geçmişi anımsamak ya da eski arkadaşlarla bir araya gelmek olumlu yönde ilerlemenize katkı yapabilir.

Kahve falında baltayla bacak kesmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi bacağını kesmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının bacağını kesmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında bebek bacağı kesmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarını kesmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek bacağı kesmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, herkesin yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir