AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından tüy çıkarmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak ağız tadına kavuşacağına, güç ve kudret sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından pirinç çıkarmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir