AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından tüy çıkarmak

Kahve falında ağzından tüy çıkarmak

Kahve falında ağzından tüy çıkarmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Kahve falında ağzından tüy çıkarmak gördüyseniz:

  • Ya maddi açıdan güçlenecek veya da işinizde terfi edeceksiniz.

Kahve falında ağzından tüy çıkarmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sıkıntılarının biteceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, üzüntünden sağlığından olacağına tabir olunur.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından uzun kıl çıkarmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine işarettir.

Kahve falında ağzından pamuk çıkarmak büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir