AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak çok iyi bir duruma geleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri veya işleri karşı tarafın insiyatifine bırakma isteğiniz çok yakında kaybolabilir.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, itibarının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında kılçık çıkarmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulur.

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işarettir.

Kahve falında balık kılçığı çıkarmak gözünün yaşını sileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kılçık yemek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere işaret eder.

Kahve falında balık kılçığı ayıklamak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir