AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Kahve falında ağzından sigara dumanı çıkarmak bir hastalığa maruz kalacağına, rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında sigara dumanı üflemek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından duman çıktığını görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından duman çıkmak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağzında sigara görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işarettir.

Kahve falında ağzında sigara görmek sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine inanılır.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında ağzından çıkarmak daha güçlü hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir