AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından kıl çıkarmak

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, işlerinin artacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, zor zamanlar yaşayacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kötü yollara gireceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından uzun kıl çıkarmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak herkesten ileriye gideceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından pirinç çıkarmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalet eder.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir