AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından pirinç çıkarmak

Kahve falında ağzından pirinç çıkarmak

Kahve falında ağzından pirinç çıkarmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından pirinç çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Kahve falında ağzından pirinç çıkarmak değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından altın çıkarmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında ağzından solucan çıkarmak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, tartışmaların son bulacağına işarettir.

Kahve falında ağzından kemik çıkarmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine işarettir.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir