AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında ağzının içinden kıl çıkarmak yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından uzun kıl çıkarmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağzından kıl yumağı çıkarmak büyük maddi kayıp verileceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında kıl çıkarmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak ayrılanların birleşeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının içinde kıl görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, ilim irfan öğreneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından taş çıkarmak rahat bir işe girileceğine, yollarının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir