AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde bazı gerginlikler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında ağzındaki lokmayı çıkarmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında lokma görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, enerjisini toplayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan lokma çıkarmak evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında türbede lokma yemek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ballı lokma görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokma tatlısı dağıtmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük lokma yemek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir