AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ayağı öpmek

Kahve falında bebek ayağı öpmek

Kahve falında bebek ayağı öpmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, huzurun bozulacağına, ailesi ile mutlu olacağına, engel teşkil edeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı kabul etmeli, değişimden korkmamalısınız.

Kahve falında bebek ayağı öpmek kazancın katbekat arttırılacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret eder.

Kahve falında annesinin ayağını öpmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin ayağını öpmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ayak altı öpmek kırgınların barışacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet eder.

Kahve falında babanın ayağını öpmek hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine işarettir.

Kahve falında ayak altını öpmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir