AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin ayağını öpmek

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin ayağını öpmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ayağı öpmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında anne ayağı öpmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan ayağı öpmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayağının altını öpmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında baba ayağı öpmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir