Kahve falında bebek atmak

Kahve falında bebek atmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek atmak gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında bebeği ateşe atmak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bebeği atmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe tokat atmak zararının büyük olacağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği çöpe atmak işlerin yolunda gideceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında bebeği balkondan atmak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işarettir.

Kahve falında bebeği suya atmak insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek atmak sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği camdan atmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top