AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği camdan atmak

Kahve falında bebeği camdan atmak

Kahve falında bebeği camdan atmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, müjdeli bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği camdan atmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında bebeği camdan atmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında camdan atmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine yorulur.

Kahve falında kedi camdan atmak ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında birini camdan atmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını camdan atmak işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak refah içinde olacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı camdan atmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına yorulur.

Kahve falında kendini camdan atmak iyi hissedileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir