AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği balkondan atmak

Kahve falında bebeği balkondan atmak

Kahve falında bebeği balkondan atmak isteklerinin erteleneceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği balkondan atmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında bebeği balkondan atmak kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan atmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında kendini balkondan atmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan insan atmak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, borçları varsa ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kediyi balkondan atmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, yeni işler alacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğu balkondan atmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini balkondan aşağı atmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında balkondan çöp atmak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yeni bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir