Kahve falında bebeği atmak

Kahve falında bebeği atmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeği atmak gördüyseniz:

  • Karar veremediğiniz bir konuyu biraz daha gözlemlerseniz incelikleri hemen farkedebilirsiniz.

Kahve falında bebeği çöpe atmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında bebeğe tokat atmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği suya atmak kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği ateşe atmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği atmak başarıya giden yolların açılacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında bebek atmak iyi halinin kalmayacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği camdan atmak eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, malların çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği balkondan atmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir