AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından ip çıktığını gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına işarettir.

Kahve falında dişinden ip çıktığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından ip çekmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında ip görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine işarettir.

Kahve falında ağzından ip çıkartmak iyi hissedileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir