AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından ip çıkarmak

Kahve falında ağzından ip çıkarmak

Kahve falında ağzından ip çıkarmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da kilit noktalarında bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak borçlanıp, hasta olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak ağlayacağına ve dertleneceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek hayırlı bir hayat süreceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına işarettir.

Kahve falında ağzında ip görmek hayırlı adımlar atılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından ip çıkartmak hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işarettir.

Kahve falında ağzından ip çekmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mideden ip çıkarmak elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir