AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak ölümcül hastalıklara işaret, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak büyük başarılar elde edeceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ağzında ip görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ağzından ip çıkartmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından ip çekmek bir düşmanın kötü haberini almaya, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağından ip çıkarmak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir