AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında ip görmek

Kahve falında ağzında ip görmek

Kahve falında ağzında ip görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında ağzında ip gördüyseniz:

  • Herşeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabiirsiniz.Moralinizi fazla bozmazsanız ilerde durumu toparlamanız mümkün olabilir.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından ip çekmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bol rızık sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından ip çıkartmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ters giden durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzında ip görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ip atladığını görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir