AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından ip çıkartmak

Kahve falında ağzından ip çıkartmak

Kahve falında ağzından ip çıkartmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından ip çıkartmak gördüyseniz:

  • Evinize yapacağınız yatırımlar akıllıca olabilir.

Kahve falında ağzından ip çıkartmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, muradın gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ağzından saç çıkardığını görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağzından saç çıkartmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına işarettir.

Kahve falında ağzından ip çekmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında ip görmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir