AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipi ağzından çıkarmak

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak yönetici makamına oturacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Kahve falında ağzından beyaz ip çıkarmak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ipi ağzından çıkarmak büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında ağzından ip çıkarmak rızkının çoğalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine inanılır.

Kahve falında ağzından ip çıkartmak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine yorulur.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalettir.

Kahve falında ağzından ip çekmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzında ip görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden ip çıkarmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir