AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinden ip çıktığını görmek

Kahve falında dişinden ip çıktığını görmek

Kahve falında dişinden ip çıktığını görmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, stresinin çoğalacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinden ip çıktığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında dişinden ip çıktığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, parasının azalacağına delalettir.

Kahve falında ağzından ip çıktığını görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, zamanının boşa gideceğine delalet eder.

Kahve falında dişin arasında ip görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine inanılır.

Kahve falında iple dişini çekmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, haksızlığa uğranacağına yorulur.

Kahve falında dişinden ip çekmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına işarettir.

Kahve falında dişinden ip çıkarmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yeni bir dişinin çıktığını görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir