AnaSayfa / Genel / Kahve falında mideden ip çıkarmak

Kahve falında mideden ip çıkarmak

Kahve falında mideden ip çıkarmak aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kazancının azalmayacağına inanılır.

Kahve falında mideden ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır düşlediğiniz veya planladığınız hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında mideden ip çıkarmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mide bulantısı kusmak kazancının tükenmeyeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet eder.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında midede kurt görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mide bulandığını görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, parasının ve malının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında mide bulantısı görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir