AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, kirli işlere bulaşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Biraz tedbirli ilerlemekte ya da yavaştan almakta fayda var.

Kahve falında kardeşinin yüzünde yara görmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kardeşinin yaralandığını görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünü yara görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünü yara bere içinde görmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yüzünde yara görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret eder.

Kahve falında yüzü yara görmek sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına delalettir.

Kahve falında yüzün yaralandığını görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünde yara görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir