AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Bazı sözleri duymamazlığa gelmenizde fayda var.

Kahve falında sigara içen bebek görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine delalet eder.

Kahve falında sigara içen kadın görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, işlerin düze çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin sigara içtiğini görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, haneye bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir