AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içen bebek görmek

Kahve falında sigara içen bebek görmek

Kahve falında sigara içen bebek görmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, komşular tarafından kötülenileceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içen bebek gördüyseniz:

  • Sizi kimse tutmuyor sonuçta, farklı şeyler denemeye hazır olun.

Kahve falında bebeğin sigara içtiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içen bebek görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını sigara içerken görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birini sigara içerken görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasını sigara içerken görmek hastalıklara şifa bulunacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir yakının sigara içtiğini görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak hastalığının düzeleceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir