AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Sağlık problemleriniz olabilir.

Kahve falında birinin sigara içtiğini görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında içilmemiş sigara görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine tabir olunur.

Kahve falında sigara içme görmek mülk edinme planlarının ertelenmesine, huzurlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek nefsine uyacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek yeni başlangıçlar yapacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında içmeyen birinin sigara içtiğini görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sigara içtiğini görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir