AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini sigara içerken görmek

Kahve falında annesini sigara içerken görmek

Kahve falında annesini sigara içerken görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini sigara içerken gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında annesini sigara içerken görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, darlık içine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara içerken anneye yakalanmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında anneni sigara içerken görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında annemi sigara içerken görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında anneyi sigara içerken görmek heveslerinin de azalacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında annemin sigara içtiğini görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, insanları kandıracağına işaret eder.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında annesinin sigara içtiğini görmek faturalarını ödeyemez olacağına, mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir