AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, problemlerinin çözüleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemelisiniz veya yeni ilgi alanları bulabilirsiniz.

Kahve falında başkalarının sigara içtiğini görmek gelişim içine girileceğine, güç ve para kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin sigara içtiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında başka birini sigara içerken görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşini sigara içerken görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini sigara içerken görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının sigara içmesini görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, güzel ve önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında bir insanın sigara içtiğini görmek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında annenin sigara içtiğini görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, rahatın kaçacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir