AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Nasihat veren büyükbaba edası yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Kahve falında tanıdık birinin sigara içtiğini görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığın birini sigara içerken görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, işlerinin günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık birini sigara içerken görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sigara içtiğini görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının sigara içtiğini görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yaşlı birini sigara içerken görmek rütbesinin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir