AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara içen kadın görmek

Kahve falında sigara içen kadın görmek

Kahve falında sigara içen kadın görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında sigara içen kadın gördüyseniz:

  • Kafanızdakileri dile getirebilirsiniz.

Kahve falında sigara içen kadın görmek kötü yönde hareket edeceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara içen bir kadın görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşini sigara içerken görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sigara içmeyen birinin sigara içtiğini görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında başkasını sigara içtiğini görmek çok iyi işler ortaya konacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, büyük zorluklar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara içen bir erkek görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir