AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin saçını kesmek

Kahve falında bebeğin saçını kesmek

Kahve falında bebeğin saçını kesmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında bebek saçı kesmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin saçını kesmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin saçını kesmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yönetici olacağına delalettir.

Kahve falında kızının saçını kesmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı yamuk kesmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, sorunlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında saç kırıklarını kesmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir